woensdag 24 april 2013

FAB TASJE BIJ AANKOOP VAN CADEAU SET BIJ ETOS!

Na een vermoeide dag examens oefenen op school kwam ik thuis en dacht bij mezelf, laat ik eens wat folders bekijken je weet tenslotte maar nooit of je nog wat leuks ziet! en ja hoor ik vond dit, het stond in de Etos folder, een Dove Cadeau set met een super leuk Fab tasje in koraal kleur met goud kleurige hartjes! hoe cute? In de cadeau set zit onder andere de Dove pampering douche crème en de Dove Purely Pampering bodylotion.  Huh? komt het Fab tasje bekend voor? dat klopt er is eerder een actie geweest in november met deze leuke tasjes! meer weten?  over wat haar actie was in november en waarvoor het stond? lees dan snel verder!



In november was er ook al zo'n leuke actie! Je kreeg namelijk bij aankoop van 3 Dove producten een super leuk Fab tasje, het tasje was verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.  het koraalkleurig tasje van Fab wat nu in een Cadeau set zit is een typisch zomer kleurtje, om vrolijk van te worden! 

De maand November (van vorig jaar)stond in het teken van de campagne voor Self-Esteem. Het is een Campagne waarbij vrouwen over de hele wereld goeie hulpmiddelen tot beschikking hebben om zelf actie te ondernemen, daardoor kunnen zij inspiratie bieden aan andere vrouwen en meisjes in het leven.
Ook Dove zet zich in om het zelfvertrouwen van alle vrouwen en vooral meisjes te verbeteren, zodat ze in staat zijn om het beste uit hun leven te halen.


De tasjes zijn ontworpen door Fabienne Chapot, zij is de oprichter en eigenaar van Fab, haar droom was om ooit producten te ontwerpen waar ze zelf van hield en dat is zeker gelukt! Ondertussen is Fabienne met haar bedrijf over de hele wereld te vinden, ze heeft zelfs haar eigen fabriek in Bahli en winkels in maar liefst 15 verschillende landen, ook heeft ze meer dan 370 winkels in Nederland!

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen: